Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #27

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
frituren
blenden
stoven
heet
marineren
vijzelen
zuur
pittig
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!