Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2726

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
oven
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Ayam Sumba
Gestoofde kip in kruidige saus
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!