Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2744

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
frituren
marineren
heet
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Gurame Panggang
Pittig gemarineerde gurame van de barbecue

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!