Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #275

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
oven
stoven
vijzelen
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!