Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #277

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stomen
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
bakken
marineren
blenden
zoet-zuur
pittig
blancheren
rauw
koud
zoet and zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!