Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2776

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
bakken
marineren
oven
grillen
pittig
stoven
vijzelen
heet
stomen
zuur
frituren
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!