Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2778

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
stoven
vijzelen
heet
frituren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!