Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2785

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
stoven
pittig
bakken
stomen
frituren
blenden
zoet-zuur
blancheren
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!