Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #279

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
heet
stomen
vijzelen
blenden
blancheren
marineren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
zoet
pittig
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!