Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2827

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
pittig
koken
wokken
grillen
stoven
vijzelen
bakken
blancheren
frituren
koud
koelen
zoet-zuur
zuur

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!