Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2866

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
koelen
marineren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Tumis Brokoli Dua
Roerbak van broccoli

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!