Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2884

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
stoven
blancheren
blenden
koud
oven
heet
marineren
pittig
zuur
rauw
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!