Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2891

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
frituren
blancheren
bakken
stomen
vijzelen
zuur
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Balado Terong
Gestoofde aubergines in een hete saus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!