Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2906

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
bakken
stoven
blenden
heet
marineren
frituren
koelen
vijzelen
oven
blancheren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!