Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #291

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
bakken
oven
vijzelen
blancheren
heet
stomen
zoet
frituren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk
Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Sambal Goreng Tahu Peteh
Gebakken tahu met peteh in een pittige kokosm...

Groente / fruitgerechten

Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!