Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #296

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
oven
pittig
stoven
zoet
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh
Kippenlevertjes in pikante kokosmelksaus met ...
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...

Groente / fruitgerechten

Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!