Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2965

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
marineren
bakken
zoet-zuur
pittig
stoven
frituren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Frikadel Cabe Dua
Gevulde pepers met gekruid gehakt
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Sambal Goreng Telor Dua
Hardgekookte eieren in een tomaten-kokosmelks...
Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!