Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #297

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
zuur
marineren
bbq
vijzelen
zoet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Babi Nanas
Varkensvlees met ananas

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!