Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2970

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
pittig
stomen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!