Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2987

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
heet
vijzelen
zoet-zuur
frituren
marineren
pittig
grillen
zoet
koelen
koud
lauw
rauw
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Tumis Kubis
Gekookte, pittige groene kool
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Ikan Bakar Ketjap Dua
Pittige gegrilde vis met een botersausje en k...

Groente / fruitgerechten

Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Ayam Nanas
Kipfilet met ananas

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!