Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2997

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
zoet
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
blancheren
bakken
zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Frikadel Jagung Empat
Gefrituurde maiskoekjes
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Tumis Daging Tauge
Roerbak van biefstuk met paprika en tauge

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!