Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3005

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
frituren
vijzelen
bakken
zuur
marineren
heet
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Ayam Goreng Bumbu Lengkuas
Droog gebakken gekookte kip bestrooid met lao...
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!