Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3011

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
heet
stoven
bbq
vijzelen
zoet-zuur
frituren
blancheren
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!