Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3016

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
zoet
marineren
frituren
stoven
heet
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!