Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3017

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
pittig
vijzelen
heet
zoet
zoet-zuur
marineren
bbq
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!