Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3028

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
zoet-zuur
marineren
bbq
stomen
heet
bakken
blenden
lauw
zoet and zuur
koud
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!