Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3046

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
vijzelen
zoet
marineren
heet
bbq
stomen
pittig
frituren
stoven
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!