Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3054

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
pittig
blenden
heet
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!