Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3057

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
blancheren
stoven
bakken
heet
zuur
frituren
pittig
vijzelen
blenden
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Telor Santen
Gesmoorde ei in kokosmelksaus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Bubur Gurih Atjeh
Hartige rijstepap met kip
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!