Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #306

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
vijzelen
zoet-zuur
stoven
pittig
heet
marineren
stomen
blenden
zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!