Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3060

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
zoet-zuur
bbq
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!