Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3066

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
koken
stoven
marineren
pittig
frituren
zoet
zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!