Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3090

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
heet
vijzelen
marineren
frituren
koelen
koud
lauw
stoven
pittig
blenden
zoet-zuur
rauw
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen

Groente / fruitgerechten

Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!