Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #31

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
marineren
heet
zuur
pittig
vijzelen
frituren
lauw
rauw
koud
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!