Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #310

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
koelen
koud
frituren
stoven
vijzelen
oven
bakken
blancheren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Sop Tomat
Indonesische tomatensoep
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes
Tumis Tahu Asem Dengan Jagung
Gebakken tahu in een zachte, kruidige saus
Sambal Goreng Hati Ampela
Pittige kippenlevertjes en maagjes in kokosme...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!