Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3101

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
blenden
lauw
vijzelen
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!