Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3103

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
bakken
wokken
stomen
stoven
oven
zoet-zuur
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
lauw
zuur
koud
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!