Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3109

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
pittig
vijzelen
frituren
marineren
bbq
bakken
zuur
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Sateh Kendari
Blokjes rundvlees aan een spies
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!