Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3115

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
frituren
oven
koelen
stoven
lauw
pittig
marineren
vijzelen
rauw
koud
blancheren
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Perkedel Ikan
Gebakken aardappel-viskoekjes
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus

Groente / fruitgerechten

Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!