Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3117

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
zoet-zuur
heet
marineren
vijzelen
bakken
blenden
zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Kari Telor
Eieren in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!