Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3129

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
oven
heet
frituren
vijzelen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Sambal Goreng Remis
Roergebakken mosselen

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!