Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3131

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
bakken
stoven
pittig
koelen
zuur
marineren
frituren
lauw
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Dadar Kentang
Pikante aardappelkoekjes
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ikan Asem Manis
Schol in een kruidige en zure ketjapsaus
Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Telor Sayur Goreng
Gevulde omelet met groenten

Groente / fruitgerechten

Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!