Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #314

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
heet
marineren
frituren
koelen
vijzelen
stoven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Dendeng Daging
Drooggebakken rundvlees met kruiden en kokosm...
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Menir
Gekookte spinazie in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!