Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3154

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
vijzelen
zoet
heet
marineren
bbq
blancheren
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Ayam Goreng Kering
Geroosterde kip besprenkeld met kruidige olie
Bumbu Bali Ikan Dua
Kabeljauw met kruidige tomatensaus
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Ikan Masak Saus Mangga
Gefrituurde vis met een mangosaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!