Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #316

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
stomen
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Dua
Roerbak van broccoli
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!