Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3165

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
oven
stoven
vijzelen
zoet
pittig
stomen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Bandeng Santen
Makreel in kokosmelksaus
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!