Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3168

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
frituren
vijzelen
koud
pittig
oven
marineren
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten

Groente / fruitgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!