Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3173

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
pittig
frituren
blancheren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Bakwan Cumi Bumbu Kunyit
Gefrituurde, krokante inktvisringen met citro...
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!