Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3178

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stomen
heet
frituren
vijzelen
stoven
marineren
blancheren
koud
grillen
blenden
pittig
bbq
zoet-zuur
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Ikan Mas Goreng
Gefrituurde karper met sambal op basis van ga...
Tahu Padang
Gefrituurde, gesmoorde tahu in kruidige saus
Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Sambal Tanak
Sambal van zoute visjes en petehbonen met kok...
Sambal Kacang
Hete pindasaus
Ayam Lodho
Gegrilde kip in een hete kruidige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Anak Domba Bakar
Geroosterde lamskoteletten van de barbecue
Asem Manis Schol
Gefrituurde schol met een zoete gembersaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!