Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #319

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
zuur
bakken
vijzelen
oven
heet
mixen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Groente / fruitgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!